Accountantskantoor?

Wilt u ook Online samenwerken met uw klant tegen een voordelige strokenprijs?

Nmbrs® is op dit moment dé online totaaloplossing voor het voeren van HR- en salarisadministraties. Het systeem biedt alle nodige functies voor het verwerken van salarissen, ondersteunt een uitgebreid pakket van Nederlandse cao’s, is bijzonder uitgebreid op het gebied van HRM en combineert dit met alle voordelen van een volledige webbased applicatie.

Wilt u als accountant-, administratie- of salarisverwerkingskantoor gebruik maken van Nmbrs® maar mist u het volume voordeel van een groot kantoor? Vindt u het belangrijk om de continuïteit van uw salarisadministraties te kunnen waarborgen? Sluit u dan aan bij de portal van Salaris Online Service: sos.nmbrs.nl!

Onder het label sos.nmbrs.nl kunt u genieten van deze voordelen en biedt u uw klant een professionele HR en salarisomgeving. Voor u het voordeel van een vooraf ingericht pakket waarbij u uw klanten gemakkelijk kunt implementeren zonder hoge implementatie en consultancy kosten. Voor uw klant het voordeel van een gebruikersvriendelijk HR systeem. En voor u beide het voordeel van online samenwerken met elkaar.

 

 

 new-product-logo-blue_KLEIN.png

 

Tarieven Accountant sos.nmbrs.nl

1 t/m 50 werknemers: € 1,60 per salarisspecificatie
1 t/m 250 werknemers: € 1,40 per salarisspecificatie
1 t/m 500 werknemers: € 1,30 per salarisspecificatie
1 t/m 750 werknemers: € 1,10 per salarisspecificatie
1 t/m 1000 werknemers: € 1,00 per salarisspecificatie
1 t/m 2000 werknemers: € 0,90 per salarisspecificatie

 

Tarief geldt per medewerker per periode. Meer dan 2500 werknemers? Vraag een offerte op maat bij ons op. 
Per maand geldt er vaste prijs voor applicatiebeheer en administratiekosten van € 8,75.

 

Uitbesteden of back-up?

Wilt u liever de salarissen uitbesteden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij draaien de salarissen voor uw klanten en factureren u per periode. De klant blijft uw klant en ontvangt de factuur van u zoals hij/zij gewend is. Onder het draaien van de salarisadministratie verstaan wij ook de loon- en pensioenaangifte. Zowel de klant als het kantoor krijgt een inlog. Kantoren kunnen het jaarwerk en rapportages ophalen en de klant heeft naast de output van de salarissen de beschikking over alle HR-functionaliteiten.

Wilt uw klant de salarissen liever zelf draaien met u of ons als back-up? Ook dat is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Meer informatie of op maat offerte? Bel of mail ons op 06-23510750 of